Rate Your Company, een initiatief van de FNV, respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens worden verwerkt. In deze privacyverklaring lees je wat Rate Your Company doet met persoonsgegevens en waarom.

Algemene bezoekgegevens
Op de site worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kunnen met name het IP-adres van je computer, gegevens over je browser, het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser verstuurt worden geregistreerd. Deze worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. U kunt ook zelf vragen om inzage, wijziging of verwijdering van gegevens. Zie hiervoor de contactgegevens onderaan.

Ingevulde gegevens
Als je het contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Als je een ervaring plaatst via de site, bewaren wij naast de ervaring ook de door jou opgegeven naam (dit mag een pseudoniem zijn) en e-mailadres (dit moet een werkend adres zijn) en je IP-adres en het tijdstip van plaatsing. Deze gegevens bewaren we zo lang als de ervaring zichtbaar is op deze site.
Op verzoek halen we je ervaring weg of passen we je naam aan.

Cookies
Wij maken bij het aanbieden van bepaalde pagina’s en diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren in verband met bovengenoemde analyses. Je kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken. Raadpleeg de handleiding van je browser voor meer informatie.

Gebruik van Google Analytics
Onze website maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Rate Your Company zal persoonsgegevens niet aan derden ter beschikking stellen behalve voor zover dat in deze gebruiksvoorwaarden aangegeven staat. Door de website te gebruiken, geeft de bezoeker toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens dat past binnen het kader van dat gebruik.

Beveiliging van persoonsgegevens
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen privacy verklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je contact opnemen met ons.