1. Om een rating te geven is het belangrijk om te kijken of je bedrijf al eens eerder beoordeeld is op de site. Gebruik de zoekfunctie om op bedrijfsnaam te zoeken.
  2. Kijk in de zoekresultaten of jouw bedrijf er bij staat. Kijk daarbij goed naar de locatie, want er zijn misschien meerdere locaties mogelijk.
  3. Staat je bedrijf (op de juiste locatie) erbij? Klik dan op de bedrijfsnaam en vervolgens op beoordeling toevoegen en vul je gegevens in.
  4. Staat je bedrijf er nog niet bij? Klik dan op bedrijf toevoegen en vul je gegevens in.
  5. Doorloop alle stappen en verstuur vervolgens je rating. Het kan tot 3 werkdagen duren voordat je beoordeling zichtbaar is op de site.
  6. Vergeet vooral niet je collega’s uit te nodigen om ook een rating te plaatsen !

Waarom Rate Your Company

Rate Your Company is door de FNV gemaakt voor werknemers. Als werknemer kun je namelijk via Rate Your Company uiting geven aan je bedrijfstrots of onvrede.

Daarnaast biedt het je een unieke mogelijkheid om achter de schermen te kijken bij een bedrijf waar je zou willen werken.

Met aanvullende informatie hopen we je verder op weg te helpen in je carrière

Uitleg nickname

Om een bedrijf een rating te geven vragen wij enkele gegevens zoals je voornaam, achternaam en e-mailadres. Deze gegevens zijn niet openbaar op de site en worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy-statement. Om toch anoniem een vrije reactie op je bedrijf te geven, ben je daarom vrij om een eigen nickname (bijnaam) te verzinnen. Je nickname wordt getoond bij de rating.