Op deze pagina vind je de beste werkgever, op basis van beoordelingen door werknemers. Werknemers hebben hun bedrijf beoordeeld op de onderdelen Werkplek, Sfeer en Cultuur, Groei en Ontwikkeling, Waardering, Salaris en Extra’s en Werk en Privé. De beoordeling gebeurt door het toekennen van een aantal sterren, hoe beter het bij het bedrijf is, hoe meer sterren worden toegekend. Door alle beoordelingen van een bedrijf bij elkaar op te tellen krijgt het bedrijf een totaalscore. Het bedrijf met de hoogste score is de beste werkgever.

Beste werkgever bekijken
Je kunt op verschillende manieren de beste werkgever bekijken. Zo kun je kiezen voor een bepaald jaar, bijvoorbeeld de beste werkgever 2012 of de beste werkgever 2013, maar je kunt ook de beste werkgever per provincie weergeven of per branche. Tevens kun je het aantal getoonde resultaten aanpassen.

Is jouw bedrijf de beste werkgever?
Kijk snel hoe hoog jouw werkgever scoort. Staat jouw bedrijf (nog) niet in het lijstje, zoek dan jouw bedrijf. Vind je dat jij bij de beste werkgever werkt, of kan er nog wel wat verbeteren, laat dan een beoordeling achter.

Lees meer