Beoordeel ook!

Simac ICT Nederland bv

Regio: Veldhoven Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 8

Beoordelingen: 14
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Middelgrote en grote organisaties vinden in Simac ICT Nederland een betrouwbare en deskundige partner die u graag de zorg rondom ICT-beheer en -projecten uit handen neemt. Ook voor tijdelijke inzet van kennis in de vorm van detachering bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een duidelijke focus op ICT-beheer besteden we veel aandacht aan concrete toepassingen van technologieën als virtualisatie, unified communications en security.Persoonlijke aandachtWe onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. Alleen met bijzondere toewijding en aandacht ontstaan de duurzame relaties die nodig zijn voor een succesvol partnership. Daarom hebben onze klanten vaste aanspreekpunten op elk niveau. En beschouwen wij uw succes als ons succes. ICT is per definitie ondersteunend aan de primaire bedrijfsprocessen. Wij helpen u graag bij het volledig benutten van de mogelijkheden. Dat is wat onze huidige klanten waarderen.KennisKennis staat bij Simac hoog in het vaandel. Alleen met voldoende verstand van zaken kunnen we uw vertrouwen winnen en behouden. Onze ruim 350 zeer gekwalificeerde medewerkers worden continue uitgedaagd hun kennisniveau op peil te houden en uit te breiden. Dat geldt niet alleen voor alle technologische aspecten. Ook kennis van uw organisatie en de branche waarin u werkt, vinden wij zeer belangrijk. Specialismen Outsourcing & Projects

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Simac ICT Nederland bv scoort gemiddeld een
7.6 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 14 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


14 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem Ede
Review gegeven op 28 maart 2017 10 Reageer
geen positive punten aan dit bedrijf, vooral veel leugens en schijnheiligheid. op veel punten enkel 1 ster gegeven omdat geen ster geen mogelijkheid is.
Anoniem
Review gegeven op 12 augustus 2013 00 Reageer
Voor de 2 maal werkzaam bij dit familie bedrijf waar de mens als werrknemer een hoge plaats in neemt.
MarkH Veldhoven
Review gegeven op 31 juli 2013 00 Reageer
Top bedrijf! Ik hoop er nog lang te mogen werken.
niels Veldhoven
Anoniem Veldhoven