Beoordeel ook!

Service Planet

Beoordeling

Rapportcijfer: 3

Beoordelingen: 20
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.
Service Planet scoort gemiddeld een
2.8 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 20 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


10 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem Rotterdam
Review gegeven op 23 februari 2019 59 Reageer
Dit is wat mij betreft één van de slechtste werkervaring die ik ooit heb ervaren. Ik zou dit bedrijf absoluut aan niemand aanbevelen. Laat ik eerst beginnen over de baas. Vanaf het moment dat ik een sollicitatie gesprek had met de baas, had ik al meteen een hele slechte indruk. Hij denkt dat hij een psycholoog is die alles kan lezen over een persoon voordat hij diegene uberhaupt kent. Hij vindt het geweldig om mensen op het spotlight te zetten om hun vervolgens belachelijk te maken. Daarnaast geeft hij helemaal NIETS om zijn werkgevers. De baas schreeuwt tegen de teamleider waar iedereen bij is. Kent totaal geen respect! Je krijgt geen pensioen en overuren worden niet uitbetaald. Je krijgt alleen uur voor uur. En als klap op het vuurpijl, heeft hij nog het lef om mensen een cadeau te eisen voor zijn verjaardag, alsof hij niet goed geld in zijn eigen zakken stopt. De slechte narcistische karakter van de baas heeft een grote invloed op de werkvloer. Collega’s raken snel geïrriteerd wanneer je iets vraagt wat werk gerelateerd is. Je word gekleineerd door je eigen collega’s. Er is totaal geen waardering voor hard werk. De baas en de teamleider van de buitendienst zijn ook nog eens indirect racistisch. De baas maakt een indirecte racistische opmerking, maar hij denkt dat mensen te dom zijn om zijn smerige grappen op te vatten. Je privéleven wordt ook niet gerespecteerd. Totaal geen erkenning van goed werk, beloftes komen ze nooit na, ze kiezen en bevorderen de verkeerde mensen uit. Als je op zoek bent naar een ICT job, waar je kunt doorgroeien, blijf uit de buurt van dit bedrijf. Hier is geen toekomst. Je kunt hier alleen doorgroeien als je meespeelt met de vriendjespolitiek van de baas. En mijn allerlaatste punt, de samen werking is één grote chaos. Niemand volgt dezelfde structuur. Er worden zoveel administratieve fouten gemaakt. De slordigheid en laksheid in de administratie zorgt ervoor dat dit bedrijf meer verlies maakt dan winst. Dit bedrijf is een goede voorbeeld van hoe het NIET moet.Lees meer
Kees de Jong
Review gegeven op 21 februari 2019 27 Reageer
Wat een rot bedrijf zeg ik ben helemaal gebruikt letterlijk moderne slavernij. Ongelooflijk heb depressie gekregen gewoon.
Anoniem Rotterdam
Review gegeven op 19 februari 2019 27 Reageer
Een broedplaats van narcisten . Hoe langer men werkt op dit plek hoe meer je persoonlijkheid/karakter veranderd.
Anoniem
Review gegeven op 19 februari 2019 27 Reageer
Ik heb stage gelopen bij dit bedrijf voor 4/5 maanden en ik kan makkelijk zeggen dat dit de slechtste stage/werkervaring van me leven is geweest. Als stagiaire wordt je simpelweg gebruikt, ik liep stage als een niveau 4 netwerkbeheerder en ik heb alle werkzaamheden uitgevoerd wat niks met mijn opleiding te maken heeft. Het werk is geestdodend en simpelweg robotwerk. Dan heb ik het over het inpakken van dozen, 8 uur lang staan en laptops testen (staand ja, want zitten geeft een onprofessionele werkhouding aan volgens de grote baas). In deze periode heb ik niks geleerd (waarvoor een stage bedoelt is) en eigenlijk gewoon gewerkt voor €90,- per maand.
Pure tijdverspilling dus, voor de studenten als tip: loop geen stage bij dit bedrijf, want je gaat niks anders doen dan tijd verspillen en gebruikt worden! en voor de werkzoekende ook een tip: zoek ergens anders werk, tenzij je voor een minimumloon als een robot wilt werken.
Lees meer
Anoniem rotterdam
Review gegeven op 19 februari 2019 17 Reageer
Ik heb hier stage gelopen en het is echt een slecht bedrijf. 90 euro stage vergoeding, lange dagen, telkens weer het zelfde doen en niks gerelateerd met ICT niveau 4 gedaan. Loop hier geen stage.
Anoniem Rotterdam
Review gegeven op 8 februari 2019 28 Reageer
Ik heb jaren lang gewerkt bij dit bedrijf. De werkdruk ligt super hoog de oorzaak ligt bij onvoldoende opgeleide collega's die zo goedkoop mogelijk zijn het is werkelijk een zooitje! Na 2 jaar nooit een salarisverhoging gekregen. En als je erover begint mag je vertrekken.
Geen CAO regeling en tijd voor tijd.
Vooral geleerd.bij dit bedrijf hoe iets niet moet.
Heb je plannen om te groeien en veel te leren , zal ik dit bedrijf niet aanraden!
Lees meer
Anoniem Rotterdam
Review gegeven op 9 januari 2019 111 Reageer
De chef / eigenaar denkt, dat hij god is. Minstens driemaal per dag de ‘grap’: als je er zo over denkt dan moet ik je maar ontslaan. Hij vindt het ook leuk om je in de zeik te zetten. Geen pensioen regeling. Verschrikkelijk bedrijf.
Anoniem Rotterdam
Toon ook de 10 oude beoordelingen