Beoordeel ook!

Beoordeling

Rapportcijfer: 10

Beoordelingen: 1
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
In 1969 opende Rob Peetoom zijn eerste salon, nu zijn er dertien salons in Nederland waar de naam Rob Peetoom op staat.
Iedere stylist die bij Rob Peetoom werkt, zijn filosofie deelt en bewezen heeft te beschikken over vakmanschap, creativiteit en werklust , kan uiteindelijk zijn eigen salon openen in samenwerking met Rob Peetoom. Hij of zij wordt dan ‘partner’ en begeleid door het hoofdkantoor in Haarlem, waar het overkoepelende management gevestigd is.
De kwaliteit is in alle salons even hoog, want alle stylisten worden intern opgeleid aan de Rob Peetoom Academy. Een ‘junior’ heeft zijn/haar vakopleiding afgerond en bouwt werkervaring op, traint aan de Academy en promoveert na een paar jaar tot ‘stylist’. Een stylist, die een eigen klantenkring verwerft, kan verder groeien tot ‘topstylist’, die zelf trainingen geeft. De hoogste categorie is die van ‘creative director’, die coupes ontwerpt en looks voor fashion shows. De prijsdifferentiatie - een eigen tarief voor alle categorieën - gaat zo hand in hand met de mogelijkheid voor iedere stylist om uiteindelijk zelfstandig ondernemer te worden.
Specialismen

Hair + Make-up,
Hair + Beauty

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Rob Peetoom scoort gemiddeld een
9.7 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 1 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 1 oude beoordelingen