Beoordeel ook!

Politie Rotterdam-Rijnmond

Regio: Rotterdam Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 6

Beoordelingen: 16
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Rotterdam-Rijnmond is één van de grootste politieregio's van het land. Meer dan 6.000 politiemannen en -vrouwen verzorgen in dit gebied uw veiligheid, hulpverlening en misdaadbestrijding.
Zij zijn aan het werk voor ruim 1,2 miljoen mensen die er wonen, werken, uitgaan en recreëren. Mensen met diverse sociale en culturele achtergronden, met verschillende karakters en wensen.

Organisatie

Sinds 1 januari 2013 vormt de politie één korps, waar ongeveer 63.000 mensen werken. Eén korpschef heeft de leiding over deze organisatie die bestaat uit tien regionale eenheden, de Landelijke Eenheid voor regio-overschrijdend en specialistisch politiewerk en het Politiedienstencentrum voor ondersteunende taken.

Praktijkverhalen

Politiewerk is heel afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Tijdens één dienst kan een agent bijvoorbeeld sporen van een inbraak zoeken, het luisterende oor zijn voor iemand die in de war is en vechtende mensen uit elkaar halen. Van agenten wordt dan ook veel gevraagd: professioneel, fysiek en emotioneel. Over wat dat betekent zijn meerdere boeken en artikelen te vinden.

Vacatures

De politie is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Van agenten tot recherchekundigen. Van inkopers tot vrijwilligers. Er zijn vacatures voor allerlei functies op allerlei niveaus. Wilt u meer weten over werken bij de politie? Kijk op de speciale wervingssite van de politie voor extra informatie.

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Politie Rotterdam-Rijnmond scoort gemiddeld een
6.2 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 16 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 16 oude beoordelingen