Beoordeel ook!

Nederlandse Politie

Beoordeling

Rapportcijfer: 6

Beoordelingen: 15
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Vanaf 1 januari 2013 vormen de huidige 25 regionale politiekorpsen, het Korps landelijke politiediensten en de voorziening tot samenwerking Politie Nederland één politiekorps, waar ongeveer 63.000 politiemensen werken. Deze nieuwe organisatie bestaat dan uit tien regionale eenheden, de Landelijke Eenheid en het Politiedienstencentrum. De leiding is in handen van één korpschef.
De hoofdstructuur van de politie kent drie, nauw samenwerkende niveaus: nationaal, regionaal en lokaal. De korpsleiding, ondersteund door de Staf Korpsleiding, functioneert op nationaal niveau. Op operationeel gebied geldt dat ook voor de Landelijke Eenheid, die onder meer regio-overschrijdende en specialistische politietaken verricht, en het Politiedienstencentrum waarin alle bedrijfsvoeringsonderdelen zijn gebundeld. De tien andere eenheden opereren op regionaal niveau. Binnen deze eenheden zijn op lokaal niveau districten actief, die bestaan uit robuuste basisteams, de districtsrecherche en een flexteam.

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Nederlandse Politie scoort gemiddeld een
6.4 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 15 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 15 oude beoordelingen