Beoordeel ook!

Monuta

Regio: Apeldoorn Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 8

Beoordelingen: 10
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Monuta is een van de grootste uitvaartverzorgers en -verzekeraars van Nederland. Bij Monuta werken ruim 670 mensen. Monuta heeft meer dan 140 uitvaartcentra verspreidt over heel Nederland. Ook heeft Monuta 7 crematoria en 3 begraafplaatsen. Op jaarbasis verzorgen wij ruim 15.000 uitvaarten en zijn meer dan 1.1 miljoen mensen bij ons verzekerd voor de uitvaart. Als uitvaartverzorger én uitvaartverzekeraar bieden we een totaalpakket van producten en diensten die met uitvaart te maken hebben. Zo kunt u, om te beginnen, bij Monuta uw uitvaartwensen vastleggen. Als uitvaartverzekeraar helpen we u graag om deze wensen betaalbaar te maken met de juiste uitvaartverzekering. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger dat uw uitvaartwensen worden uitgevoerd. Onze missie luidt dan ook: 'Voor iedereen een afscheid met een goed gevoel.'Voor informatie over uitvaartzorg bel 0800 - 022 22 92. Voor het melden van een overlijden belt u met 0800 - 023 0550 (24 uur per dag 7 dagen per week)

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Monuta scoort gemiddeld een
8.1 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 10 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


10 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Peter Vianen
Review gegeven op 7 maart 2014 00 Reageer
Sociaal Christelijk en zeer betrouwbaar bedrijf met korte lijnen.
ambervb Utrecht
bianca arnhem
Review gegeven op 24 september 2012 00 Reageer
monuta is een geoliede bedrijf en gaan goed met mensen om, en begleiden de nabestaanden goed. echt een goed bedrijf en je kan alles aan hun overlaten.
Annet Steenwijk
Review gegeven op 22 september 2012 00 Reageer
Monuta geeft respectvolle zorg aan de overledene en naasten. Maakt (bijna) alles mogelijk bij het afscheid van een dierbare.
G. Wouters Apeldoorn
BJN APELDOORN
Review gegeven op 16 februari 2012 00 Reageer
uitvaartonderneming met hart voor client en werknemers
BJN APELDOORN
Review gegeven op 16 februari 2012 00 Reageer
Uitvaartonderneming met hart voor client en medewerkers