Beoordeel ook!

KPN

Regio: The Hague Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 6

Beoordelingen: 95
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Over KPNKPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN-dochter Getronics biedt wereldwijd ICT-diensten aan en is marktleider in de Benelux op het gebied van infrastructuur- en netwerkgerelateerde IT-oplossingen.In Duitsland en België volgt KPN een meer-merkenstrategie in de mobiele markt en neemt daar met E-Plus en BASE een derde positie in. Groot portfolioHet portfolio aan kwaliteitsproducten van KPN is groot. Verschillende doelgroepen worden via aparte merken bediend. Consumenten in Nederland kiezen uit KPN (vaste en mobiele telefonie voor gezinnen), Hi (mobiele telefonie voor jongeren), Telfort (mobiele telefonie en internet zonder opsmuk) en XS4ALL (de vernieuwende internetprovider). Nederland, Duitsland en België hebben verder de mobiele telefoniediensten van Simyo (scherp geprijsde simcard) en Ay Yildiz (gericht op de Turkse gemeenschap). BASE en E-Plus zijn zowel in België als Duitsland het derde mobiele-telefoniemerk. De Nederlandse en internationale zakelijke markt heeft voor hun hele reeks aan diensten de beschikking over de merken KPN, Getronics, XS4ALL, Gemnet, Newtel en CSS. I-Basis tot slot, is een van ’s werelds grootste carriers van internationaal spraakverkeer. Specialismen telecommunication, mobile, data, voip, voice, internet

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
KPN scoort gemiddeld een
6.3 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 95 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


2 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Skrip Amsterdam
Review gegeven op 19 maart 2018 00 Reageer
Super fijne werkgever met hypermoderne organisatievorm. In de IT zijn alle teams zelfsturend en zelforganiserend. Salaris is ruime boven de markt maar secundaire arbeidsvoorwaarden minimaal.
Anoniem Amersfoort
Review gegeven op 14 maart 2018 00 Reageer
Mooi bedrijf! De samenwerking met collega's is hier uitstekend. Een aandachtspuntje vind ik de kansen die het bedrijf een medewerker biedt (vooral bij detachering). Deze zijn mager, hierdoor een hoog verloop? Uitstekende strategie, missie en visie.
Toon ook de 93 oude beoordelingen