Beoordeel ook!

Intersport Nederland

Beoordeling

Rapportcijfer: 5

Beoordelingen: 6
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 80 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.320 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!
De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.
Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.
That is how we bring ‘Sport to the People’!

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Intersport Nederland scoort gemiddeld een
5.1 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 6 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 6 oude beoordelingen