Beoordeel ook!

ING Nederland

Regio: Amsterdam Zuidoost Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 7

Beoordelingen: 134
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
ING is een internationale financiële instelling van Nederlandse origine met wereldwijd ruim 85 miljoen klanten. Met bijna 9 miljoen klanten is ING één van de grootste en meest toonaangevende banken van Nederland. Klanten, zowel particuliere als zakelijke klanten, kunnen bij de ING terecht waar en wanneer zij dat willen en bepalen zelf hoeveel bank zij nodig hebben. ING voorziet klanten van persoonlijk en betrouwbaar advies, waarbij transparantie en gemak voorop staan.ING is open en helder, handelt integer en onderneemt maatschappelijk verantwoord en milieubewust. ING is hoofdsponsor van het Nederlands Elftal. Specialismen Bankier op uw manier | U bepaalt bij de ING hoe u uw bankzaken wilt regelen. Waar en wanneer u dat uitkomt: of u dat nu via internet, telefoon of kantoor doet. En heeft u behoefte aan persoonlijk advies, dan staat er altijd een adviseur voor u klaar

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
ING Nederland scoort gemiddeld een
6.7 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 134 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


134 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem Amsterdam
Review gegeven op 27 oktober 2014 11 Reageer
Binnen ING kun je zo succesvol zijn als je zelf wilt. Onbeperkte groei mogelijkheden, centraal staat wel dat je diploma's moet hebben om door te groeien. Er zijn loopbaancoaches, genoeg opleidingsbudget. Kortom, goede sfeer en cultuur.
Anoniem Leeuwarden
Review gegeven op 18 juni 2014 00 Reageer
Van heel vrij en makkelijk en los naar heel strak en onpersoonlijk, de ING moet weer investeren in haar medewerkers en niet veramerikaniseren.
Anoniem
Review gegeven op 21 januari 2014 51 Reageer
Blackbelts (lean, six sigma) zorgen ervoor dat het personeel geen tijd meer krijgt om de klant goed van dienst te kunnen zijn. Klant staat niet centraal bij ING
Anoniem amsterdam
Review gegeven op 11 december 2013 00 Reageer
uitdagende materie, interessante job, zeer handson en zeker no nonsense, maar wel een politiek bedrijf
Anoniem Leeuwarden
Review gegeven op 10 oktober 2013 30 Reageer
Het verrijken van de top moet komen van de werkvloer, de vaste werknemers worden ingeruild voor goedkope flexwerkers die men ten alle tijde weer kan lozen.
Anoniem Amsterdam
Review gegeven op 22 augustus 2013 10 Reageer
Begin erg goed ,laatste tijd erg onzeker met al die ontslagen die ook boven mij hoofd hangt
Anoniem
Review gegeven op 24 juni 2013 00 Reageer
Erg leuke stage gehad, met erg leuke collega's en een ontspannen werksfeer