Hot Networkz

Regio: Haarlem Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 5

Beoordelingen: 10
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Werkplek
Sfeer en cultuur
Hot Networkz is een veelzijdig fullservice fieldmarketingbureau. Hot Networkz staat voor direct sales, direct dialogue, promotie & sampling en fotomarketing: Wij ontwikkkelen onderscheidende marketing en direct sales acties met een duidelijk meetbaar resultaat, met onze bewezen werkwijze en door onze enthousiaste, goed en hoog opgeleide mensen boeken we al 11 jaar geweldige resultaten.SpecialismenDeur aan deur verkoop,Fondsenwerving,Direct sales,Abonnee & ledenwerving,Promotie & Sampling,Fotomarketing,Actiemarketing,Colportage,Brandactivation,Horeca activatie,Concepten,Direct dialogue

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Hot Networkz scoort gemiddeld een
5.4 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 10 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


10 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
sjantal eindhoven
Review gegeven op 17 februari 2014
ik denk erover te stoppen, maar doe het pas 3 maanden
Aafke tilburg
Review gegeven op 7 oktober 2013
voelde me bedrogen, mooie verhalen vooraf, ik had wel leuke collegaas maar niemand verkocht bijna iets, we moesten soms meer dan 8 uur op pad en dan hadden we net 20 euro. Uitbuiting noem ik het!
john Groningen
Review gegeven op 19 april 2013
jong, gezellig, goed verd
Skrillex Eindhoven
Review gegeven op 20 februari 2013
Topbedrijf om te werken, mits je kritisch naar jezelf kan en wil kijken, zodat je je scores gaat verbeteren. Doe je dit niet en neem je genoegen met weinig, zul je ook niet hogerop komen en ga je redelijk anoniem door het leven hier. Wil je jezelf echter verbeteren, is je motivatie hoog en scoor je goed, dan is het geweldig om hier te werken ! De sfeer is redelijk informeel, maar je wordt met de neus op de feiten gedrukt wanneer er dingen misgaan / slechte scores worden behaald. Wel meestal in een vorm van positieve feedback.

Na het werk een biertje met elkaar is er vaak bij, zeker na goede scores !
Lees meer
Timo Leiden
Review gegeven op 29 oktober 2012
Het is natuurlijk een bedrijf, maar er moet nog zeker hard gewerkt worden hieraan, voordat ik het ook echt een bedrijf ga noemen!
anoniem Groningen
Review gegeven op 24 oktober 2012
Je werkt als verkoper op straat of deur aan deur, als je er goed in bent dan verdien je goed.. zo niet dan verdien je onder het minimum. Er is een behoorlijk grote druk op goed scoren, heb je dat die dag niet gedaan merk je dat meteen als je terugkomt op het kantoor. De sfeer is erg informeel en het bedrijf is zeer ongeregeld. Ook is het roddelen door het management en het personeel erg aanwezig en wordt het (deels) aangemoedigd. Lees meer
Boy Groningen
Review gegeven op 24 oktober 2012
Het betaalt erg goed als je goed bent in het werk. Als je er niet zo goed in bent kan je beter weggaan. De trainingen zijn goed en er is persoonlijke aandacht. De sfeer is (soms te) informeel.
Jarno Groningen
Review gegeven op 24 oktober 2012
Promotie bedrijf van onder andere tijdschriften en kranten. Je gaat de straat op en probeert mensen te overtuigen dat ze een abonnement goed kunnen gebruiken.
tilburg Eindhoven
Review gegeven op 2 oktober 2012
Werkdruk ligt veel te hoog, salaris is schandalig slecht.
Werknemert Leiden
Review gegeven op 2 oktober 2012
De werknemers en het werk is zeer goed en leuk om te doen, maar het wordt al snel eentonig en saai.. Dit is zeer jammer