Beoordeel ook!

Hot Networkz

Regio: Haarlem Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 6

Beoordelingen: 17
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Hot Networkz is een veelzijdig fullservice fieldmarketingbureau. Hot Networkz staat voor direct sales, direct dialogue, promotie & sampling en fotomarketing: Wij ontwikkkelen onderscheidende marketing en direct sales acties met een duidelijk meetbaar resultaat, met onze bewezen werkwijze en door onze enthousiaste, goed en hoog opgeleide mensen boeken we al 11 jaar geweldige resultaten.SpecialismenDeur aan deur verkoop,Fondsenwerving,Direct sales,Abonnee & ledenwerving,Promotie & Sampling,Fotomarketing,Actiemarketing,Colportage,Brandactivation,Horeca activatie,Concepten,Direct dialogue

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Hot Networkz scoort gemiddeld een
6 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 17 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


4 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem
Review gegeven op 19 januari 2016 00 Reageer
het slechtste bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. trainingsdag afgesproken is er niemand in het gebouw aanwezig, daarna appje met dat de training volgende week is, geen excuses niks en vervolgens had ik doorgegeven de weekenden niet beschikbaar te zijn en wordt ik meteen de eerste dag op zaterdag ingepland. en dat terwijl ik nog niet eens voor ze heb gewerkt. zeker niet aan te radenLees meer
Anoniem Eindhoven
Review gegeven op 31 mei 2015 00 Reageer
Heel gezellige vestiging vergeleken met andere promotiebureau's! Verdiensten kunnen ook goed zijn, zo lang je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken en jezelf te verbeteren. Plus, het werkt helpt je ook heel veel met je social skills.
Anoniem
Review gegeven op 29 maart 2015 10 Reageer
Helaas erg slechte ervaringen met dit bedrijf. Tijdens sollicitatie werd een hoog salaris voorgespiegeld, maar dit is alleen haalbaar wanneer je een topverkoper bent. Reiskosten worden niet vergoed. Trainingsdag ook niet. Eerste werkdag krijg je helemaal niet uitbetaald, tenzij je wat verkoopt (wat de eerste werkdag bijna nooit gebeurt). Werkdagen van vaak meer dan 12 uur, waarvan alleen de 5 à 6 uur op locatie worden uitbetaald. Half uur pauze per dag.
Doordat reiskosten niet worden uitbetaald mijn eerste werkdag dus geld moeten betalen om 12,5 uur in de regen te lopen.
Ik had graag gezien dat al deze haken en ogen eerlijk bij sollicitatie waren verteld i.p.v. de avond van te voren en de dag zelf. Dit baantje heeft me uiteindelijk een hoop tijd, energie en geld gekost.
Lees meer
Toon ook de 13 oude beoordelingen