Beoordeel ook!

Hegron Cosmetics BV

Regio: Purmerend Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 5

Beoordelingen: 2
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Als vooraanstaande cosmetica producent van private labels en A-merken kent onze onderneming een rijke historie. Onze bedrijfsgeschiedenis begint in de jaren 50, met een kapperszaak in Zaanstad die voor eigen gebruik cosmetica producten maakt. De goede reacties op deze kappersproducten, voornamelijk haarverstevigers en brillantine, leiden in de jaren 60 tot het strategische besluit om de markt op te gaan.
Door stelselmatig te investeren in mensen, machines en processen blijven onze expertise, technologie en productieprocessen up to date. Hierdoor weten we ons nu en in de toekomst te onderscheiden als innovatieve en betrouwbare full service partner in de ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten met een concurrerende prijsstelling.
Productinnovatie, de drijvende kracht voor duurzame groei in de markt voor cosmetica producten, is essentieel binnen onze onderneming. Als uw partner in cosmetica marketing zoeken wij continu naar verbeteringen en vernieuwingen in grondstoffen, producteigenschappen, claims, parfums en verpakkingen. Onze cosmetica marketing specialisten ontleden en vertalen alle relevante trends om uw concepten te optimaliseren. Met die kennis als basis creëren we voor u toegevoegde waarde. Daarbij hechten we belang aan een intensief contact tussen u als opdrachtgever en onze onderneming. Onderling vertrouwen en uitwisseling van kennis en ervaring dragen in sterke mate bij aan het succes van de concepten die wij tailor made aanbieden.
Specialismen

Private Label Cosmetics

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Hegron Cosmetics BV scoort gemiddeld een
4.6 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 2 oude beoordelingen