Beoordeel ook!

FNV Bondgenoten

Regio: Utrecht Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 7

Beoordelingen: 45
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Werk jij in de sector industrie, metaal, vervoer, agrarisch, handel of diensten? Ben je met pensioen of heb je een uitkering? Dan zijn wij jouw vakbond. We behartigen jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Wat kunnen we voor jou betekenen? We sluiten jaarlijks 750 cao’s af. En we hebben invloed op het sociaal plan bij reorganisaties en fusies. Als lid krijg je ook nog eens gratis juridisch, loopbaan- of belastingadvies én korting met je ledenpas.
FNV Bondgenoten is de grootste vakbond in de marktsector. Wij behartigen de belangen van onze leden op het gebied van werk en inkomen. Voor werkgevers en overheid is FNV Bondgenoten een kritische, zelfbewuste onderhandelingspartner. Betrouwbaarheid, deskundigheid en gedrevenheid zijn daarbij vanzelfsprekend.
Wat FNV Bondgenoten vooral bijzonder maakt, is dat we dichtbij mensen staan en oog hebben voor hun verscheidenheid. FNV Bondgenoten stelt haar leden in staat hun positie te versterken en hun wensen te realiseren. Solidariteit is hiervoor de beste basis. Wij denken en werken vanuit een visie waarin democratie, mensenrechten en duurzaamheid centraal staan. FNV Bondgenoten maakt deel uit van de vakcentrale FNV en werkt intensief met andere vakbonden samen. Nationaal en internationaal.
De activiteiten van FNV Bondgenoten worden uitgevoerd door vrijwilligers en eigen werknemers. Voor hen creëert de bond een inspirerende werkomgeving.

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
FNV Bondgenoten scoort gemiddeld een
6.7 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 45 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 45 oude beoordelingen