Beoordeel ook!

Essent

Regio: Den Bosch Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 7

Beoordelingen: 40
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Bij Essent rekenen klanten op je.  Want Essent levert slimme, handige energieoplossingen voor vandaag en in de toekomst. Dat is precies de reden waarom klanten klant worden. Zo’n 2,6 miljoen alleen in Nederland al. En als onderdeel van RWE ligt er  een prachtige internationale markt voor je open. Dat zijn  twee perfecte redenen om je loopbaan bij ons te starten.

Best in class
Wij willen de best presterende én meest klantvriendelijke energiedienstverlener van Nederland  zijn. Dat vraagt om harde deliverables. En nieuwe energie. De ongeveer 3.000 mensen van Essent zijn dan ook elke dag opnieuw  op zoek naar simpele, maar geniale ideeën die onze gebruikers duurzaam vooruit helpen. En elke dag opnieuw proberen we onze klanten aangenaam te verrassen met onze service die we continu verbeteren. Mogelijkheden spotten, de eerste zijn, duurzame en slimme oplossingen en services bedenken voor grote en kleine vragen. Waarom? Om onze leidende rol te blijven vervullen in de veranderende energiemarkt. Dit alles met de klant centraal en tegen een realistische prijs. Dat is onze belofte, en die komen we graag na.

Succesvol in services
ContractCheck, Essent Flexibel,  ZekerDalen en WindStroom: voorbeelden van sterke producten en diensten waarmee we succesvol de toon in de markt zetten. Bovendien biedt Essent innovatieve oplossingen om beter om te gaan met energie. Denk aan de VerbruiksManager, E-thermostaat, Slimme thermostaat, E-inzicht, de TL-Bespaarkit, Raamisolatie, en Essent Spaarpanelen. Onze klanten zitten goed.

Ideeën van de toekomst
Voor de ideeën van de toekomst verwachten we veel van de generatie van de toekomst.  Jonge professionals met de drive om het beste uit zichzelf te halen. Die de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied moeiteloos combineren met een out-of-the-box mentaliteit tot verrassende denkrichtingen. Alleen zo, geloven wij, wordt dat ene fantastische product geboren. Of die ene service waarvan niemand dacht dat het kon. Daarvoor bieden we jou de ruimte. Want ook als werkgever geldt: Essent levert. En dat doen we samen.

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Essent scoort gemiddeld een
6.9 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 40 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


1 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem Geertruidenberg
Review gegeven op 22 december 2018 00 Reageer
Mooi bedrijf tot het door RWE overgenomen werd. Sterke achteruitgang in salars en wantrouwen naar eigen personeel in de vorm van alcoholcontroles en visitaties. Zelden slechter management meegemaakt. Geen aanrader!
Toon ook de 39 oude beoordelingen