Beoordeel ook!

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Regio: Groningen Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 8

Beoordelingen: 15
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk. Sinds 1 januari 2010 zijn de Informatie Beheer Groep (Groningen) en CFI (Zoetermeer) opgegaan in deze nieuwe uitvoeringsorganisatie voor het onderwijs. Beide instellingen hielden zich bezig met bekostiging en informatie aan het onderwijsveld. Door krachten te bundelen en in te spelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen ziet DUO de mogelijkheid om substantiële verbeteringen in de onderwijsketen door te voeren. DUO blijft gevestigd op twee locaties.SpecialismenDienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs.

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) scoort gemiddeld een
7.7 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 15 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


1 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem Groningen
Review gegeven op 31 oktober 2018 00 Reageer
Prima werksfeer, iets te veel management lagen waardoor de communicatie vaak lang duurt omdat iedereen er iets over moet zeggen. Salaris voor IT-ers mag overigens wel weer eens omhoog, blijft al jaren achter gezien de karig vervulde vacatures.
Toon ook de 14 oude beoordelingen