Beoordeel ook!

Conelgro

Regio: Waardenburg Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 9

Beoordelingen: 4
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé


Tegenwoordig is het belangrijk om te blijven leren op je werk, dit zorgt voor uitdaging, meer kennis en ervaring om je werk te doen en om wellicht door te groeien. Op deze manier hebben zowel de werknemer als de werkgever daar baat bij. De mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling bij Conelgro kunnen dan ook een belangrijke factor zijn bij de keuze om hier te gaan werken. Op deze pagina delen medewerkers hun ervaringen met groei en ontwikkeling bij Conelgro. Deze mogelijkheden dragen ook bij aan je gevoel van erkenning en waardering (Conelgro medewerkers delen hier hun ervaringen over waardering). Hieronder vind je praktische tips die kunnen helpen bij het vormgeven van je ontwikkeling bij Conelgro.

 

POP/PAP voor ontwikkeling Conelgro

Een POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) of PAP (Persoonlijk Activiteiten Plan) is een veel gebruikt hulpmiddel bij het vastleggen van afspraken tussen jou en je werkgever over jouw ontwikkeling. Conelgro heeft net als iedere organisatie een aantal lange termijn doelstellingen. Deze doelstellingen vormen het uitgangspunt voor het POP. Andere uitgangspunten voor het plan zijn de functie-eisen die voor jou gelden, jouw functioneren en jouw toekomstwensen. Op basis van deze ingedienten maak je afspraken over hoe je je kunt ontwikkelen en wat daarvoor nodig is.

 

 Zelf vormgeven ontwikkeling Conelgro

Belangrijk principe van persoonlijke ontwikkeling is dat jij leert en je werkgever faciliteert. Om zelf grip te houden op je ontwikkeling is het goed om na te denken over je toekomst. Hierbij kun je jezelf een aantal vragen stellen:

  • Waar ben ik goed in of wat doe ik het liefst?
  • Wat voor type persoonlijkheid ben ik en hoe gebruik ik dat in mijn functie?
  • Wat kan ik doen om mijn werk beter uit te voeren en wat moet ik daarvoor leren?
  • Wat zijn mijn ambities en in welke richting wil ik mezelf verder ontwikkelen?

Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden kun je gericht werken aan je eigen ontwikkeling bij Conelgro en het vormgeven van je loopbaan. Het maakt het makkelijker om met je werkgever afspraken te maken over je ontwikkeldoelen en de wijze waarop de werkgever dit faciliteert. Staar je hierbij niet blind op cursussen en trainingen, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn bijvoorbeeld ook een interne stage, meelopen met een ervaren collega, coaching of begeleiding.