Beoordeel ook!

CCS Nederland

Regio: Nijmegen Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 10

Beoordelingen: 1
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
CCS Nederland is sinds 1993 actief als professioneel reinigingsbedrijf. Het bedrijf heeft in de jaren een gestage groei doorgemaakt en heeft zich nu als middelgroot schoonmaakbedrijf gespecialiseerd op meerdere gebieden.
De visie van CCS Nederland
Kwaliteit leveren, meedenken met de opdrachtgever, afspraken nakomen en flexibel zijn is voor CCS Nederland erg
belangrijk. In overleg met de opdrachtgever wordt altijd een schoonmaakprogramma op maat samengesteld zodat u er geen omkijken naar heeft.
De medewerkers van CCS Nederland
Het succes van CCS Nederland heeft grotendeels te maken met de vakkennis van onze medewerkers en de goede en snelle service
waar zij voor staan. CCS Nederland werkt alleen met vakmannen- en vrouwen met een leeftijd van minimaal 23 jaar en zodoende al de nodige werkervaring hebben. Daarnaast hebben al onze medewerkers een goede beheersing van de Nederlandse taal, wat wel zo prettig samenwerkt.
VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf
Bovendien is CCS Nederland VCA* gecertificeerd. Interne bijscholing staat bij ons hoog in het vaandel, al onze specialistische schoonmakers zijn dan ook in het bezit van een VCA* diploma. Kijk voor meer informatie op www.vca.nl. Met het oog op milieu, veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers werkt CCS Nederland alleen met goedgekeurde apparatuur en milieuvriendelijke producten. Wij werken uitsluitend
volgens de regels van de Arbo-wet.
Specialismen

Specialistische schoonmaakdiensten,
algemene schoonmaakdiensten

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
CCS Nederland scoort gemiddeld een
9.6 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 1 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 1 oude beoordelingen