Beoordeel ook!

Breinstein Detachering

Regio: Alkmaar Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 8

Beoordelingen: 31
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
Bij Breinstein geloven wij in jong talent! Wij selecteren de allerbeste, hoogopgeleide talenten en verbinden hen aan toffe opdrachtgevers in de non-profitsector. Onze opdrachtgevers zijn onder andere ziekenhuizen, overheden, gemeenten en waterschappen. Onze trainees begeleiden hier informatie- en verandermanagementvraagstukken en volgen daarnaast een opleiding.

Bij ons op kantoor houden we van gezelligheid! We nemen ons werk erg serieus, maar houden daarnaast wel van een lolletje. We vieren successen samen en delen teleurstellingen. Want ook die komen wel eens voor. Ben jij ook nuchter, in voor een grapje en sta je te popelen om onze organisatie naar een nóg hoger niveau te tillen?

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Breinstein Detachering scoort gemiddeld een
7.6 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 31 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


18 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem
Review gegeven op 18 oktober 2018 11 Reageer
Opleiding en aanvullende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (weerstand, stressmanagement, timemanagement).
Anoniem Eindhoven
Review gegeven op 8 oktober 2018 22 Reageer
Jonge, enthousiaste organisatie. Focus op starters. Goede begeleiding zodat je ook aan je competenties kan werken. Veel variatie, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in opdrachten. Ook voldoende ruimte voor initiatief.
Anoniem Utrecht
Review gegeven op 3 oktober 2018 22 Reageer
+: opleiding, begeleiding, contact met collega's, opdrachten en borrels
Ex- trainee Alkmaar
Review gegeven op 25 september 2018 23 Reageer
Gemotiveerd om verder te gaan in deze branche door de begeleiding van het bekwame team van Breinstein. Door dit leerzame traineeship ben ik uitgekomen bij de werkgever waar ik naar op zoek was.
Anoniem Nijmegen
Review gegeven op 24 september 2018 22 Reageer
Na het afronden van de opleiding Communicatie- en informatiewetenschappen wist ik nog niet goed wat mijn volgende stap zou zijn. Ik wilde graag ervaren welke werkomgeving nou echt goed bij mij zou passen. Via Breinstein startte ik in oktober als trainee bij op de afdeling informatiemanagement bij een overkoepelende organisatie op het gebied van ICT voor meerdere gemeenten uit de regio. Een dynamische omgeving waarin veel veranderingen worden doorgevoerd.

Binnen deze organisatie heb ik een ondersteunende rol gehad tbv de projectleider ICT & Innovatie. Hierbij kun je denken aan het plannen van bijeenkomsten, workshops organiseren, proces- en systeemoptimalisatie en het bieden van ondersteuning bij diverse grote projecten. Daarnaast heb ik tijdens mijn traineeship diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Een voorbeeld hiervan is LEAN, een opleiding gericht op procesoptimalisatie en een cursus timemanagement voor efficiënt werken en tijdbewaking.

Breinstein is een leuke, informele organisatie waar we met 16 trainees in de opleiding zaten. Met deze trainees volg je zowel de opleiding als het persoonlijke ontwikkeltraject van Breinstein. Dat betekent dat je vanuit verschillende invalshoeken inzichten krijgt. Iedereen heeft een andere achtergrond, werkgever en opdracht. Dit was in het begin wel even wennen, maar heb hier wel veel van geleerd!
Lees meer
Anoniem Rotterdam
Review gegeven op 23 september 2018 32 Reageer
Twee jaar geleden als trainee begonnen, nu doorgegroeid naar een reguliere functie bij de Provincie. Voor mij een logische keuze omdat ik het gevoel had, hier nog niet uitgeleerd te zijn. Het is onvoorstelbaar hoe een traineeship heeft kunnen leiden tot mijn droombaan. Het is fijn om omringd te zijn door mensen die met veel passie hun werk uitoefenen. Dit heeft mij erg geholpen in het uitstippelen van mijn eigen loopbaan.

Nu, als Assistent Projectleider ben ik namelijk werkzaam voor allerlei verschillende projecten. In het ene project bekleed ik de rol van Projectleider en in het andere project meer de rol van Adviseur. Juist deze dynamiek maakt me creatief en vindingrijk.

Ik ben blij dat het traineeship informatiemanagement van Breinstein mij de mogelijkheid heeft geboden me te ontwikkelen naar een functie dat het beste bij mij past.
Lees meer
Voormalig trainee Alkmaar
Review gegeven op 20 september 2018 32 Reageer
Het traineeship is de beste manier geweest om mijn carriere mee af te trappen! Goede werkgever, die veel investeert in het traineeship. De opleiding is top, de voorwaarden zijn duidelijk en het persoonlijk ontwikkeltraject is leerzaam. Er werken toffe mensen bij Breinstein en er heerst een goede onderlinge sfeer.

Na anderhalf jaar kreeg ik een ‘offer that i couldn’t refuse’ - een promotie - bij de gemeente waar ik werkte en ben ik in dienst getreden.
Lees meer
Anoniem Groningen
Review gegeven op 12 september 2018 32 Reageer
In 2017 gestart als trainee en ik heb het sindsdien ontzettend naar mijn zin. Het Breinstein traineeship is een te gek concept die je de mogelijkheid geeft om bij fantastische bedrijven te werken. Daarnaast biedt Breinstein een opleidingsprogramma aan die mij helpt in de ontwikkeling als starter op de arbeidsmarkt. Naast deze investering coacht de fieldmanager mij om mij verder te ontplooien als volwaardig professional.

De fieldmanager is een geweldige coach! Ze helpt mij in mijn persoonlijke groei, zonder mezelf uit het oog te verliezen. De gesprekken met haar zijn erg fijn met een duidelijke doelstelling. Ze weet op een aangename manier ook minder prettige onderwerpen aan te snijden. Kortom ik ben blij dat zij op mijn pad gekomen is.

Aandachtspunt: Maak medewerkers meer betrokken door een paar belangrijke thema’s op te stellen. Laat als bedrijf regelmatig van je horen. Schrijf een blog, deel successen, maar verwelkom ook nieuwe medewerkers. Een intranet voor dit alles zou wel een aanrader zijn. 😉
Lees meer
Marijn Utrecht
Review gegeven op 29 augustus 2018 53 Reageer
Ik zit nu in mijn tweede jaar van het traineeship. Tot nu heb ik alles als zeer positief ervaren. Het is en blijft een startsalaris, maar ik zie dit als een investering in mijzelf. Ik bouw erg veel werkervaring op, maar ook veel kennis door alle trainingen en cursussen die Breinstein aanbiedt. Ze luisteren ook goed naar je als je suggesties hebt voor trainingen. Ik had de eerste maanden een opdrachtgever waar ik absoluut niet op mijn plek zat. Na goed overleg met mijn fieldmanager is er uiteindelijk een andere voor mij gevonden, waar ik sindsdien werkzaam ben. Hier heb ik het heel erg na mijn zin en het vooruitzicht is dat ik hier blijf na het afronden van mijn traineeship.Lees meer
Anoniem Utrecht
Review gegeven op 29 augustus 2018 42 Reageer
Door te investeren in een traineeship heb ik meer geleerd dan vrienden in een reguliere startersfunctie! Veel focus op persoonlijke ontwikkeling. Lesdagen waren leerzaam met veel praktische toepassingen. Onlangs heb ik mijn traineeship afgerond en ben ik in dienst getreden bij de gemeente als projectleider.Lees meer