Beoordeel ook!

Arces Financiële Planning BV

Beoordeling

Rapportcijfer: 10

Beoordelingen: 1
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
ARCES opereert onafhankelijk als een gespecialiseerd financieel adviesbureau en heeft een geheel eigen visie op het terrein van advisering en bemiddeling.
ARCES is in 2001 opgericht door Ron (R.A.D.) Klaver - Master of Arts in Financial Planning en Certified Financial Planner® - en Angelo (A.B.A.D.) van Nies - Master of Arts in Financial Planning, Certified Financial Planner® en gecertificeerd financieel planner volgens de normen van de Federatie Financiële Planners in Baarn. ARCES heeft vestigingen in Breda, Den Hoorn (ZH) en Heel (L).
Onze visie en ons doel zijn beschreven in de missie van ARCES en luidt: "het opbouwen van een zo persoonlijk mogelijke relatie, waarbij het respect en echte interesse voor de mens als individu voorop staat." Vanuit deze adviesrelatie-gedachte worden de relaties begeleid om het persoonlijk (levens)doel op termijn te bereiken. In deze relatie staat integriteit voorop.
Ons motto onder het logo van ARCES luidt niet voor niets: "Curamus ut valeas"
Letterlijk vertaald vanuit het Latijn betekent dit: "Wij zorgen dat het u goed gaat"
De toegevoegde waarde is vakkennis op het hoogste niveau, de persoonlijke aanpak, uitstekende service en tijd én aandacht hebben voor ú en uw (financiële) situatie. ARCES is specialist op het gebied van Financiële Planning en Employee Benefits.
Specialismen

Financiële Planning,
Hypotheken,
Employee Benefits,
Pensioenen,
Vermogensbegeleiding,
Lijfrenten,
Ontslagvergoedingen

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Arces Financiële Planning BV scoort gemiddeld een
10 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 1 werknemers beoordelingen

Er zijn geen recente beoordelingen

Toon ook de 1 oude beoordelingen