Beoordeel ook!

Apple Premium Reseller iCentre

Regio: Uitgeest Schrijf een beoordeling

Beoordeling

Rapportcijfer: 7

Beoordelingen: 10
Werkplek
Sfeer en cultuur
Groei en ontwikkeling
Waardering
Salaris en extra’s
Werk en privé
iCentre - de grootste Apple Premium Reseller in Nederland!Deskundig adviesOp zoek naar de perfecte iPad, iPhone of Mac? Vertrouw op de expertise van iCentre. Wij hebben oor voor al uw wensen en geven professioneel en onafhankelijk advies.Professionele en zakelijke gebruikersiCentre heeft jarenlange ervaring met professionele en zakelijke klanten en biedt een breed pakket aan extra service, van demonstraties en reparaties tot betaalbare lease- en financieringsmogelijkheden via Apple Financial Services.Elke Mac, elke iPadiCentre biedt het complete aanbod van Macs en iPads en een ruime sortering aan programmatuur, accessoires en laptoptassen. Alles wat u nodig heeft vind u op één adres.Leasing en financieringiCentre doet er alles aan om het kopen of leasen van een Mac zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken. Laat je voorlichten over onze verschillende financieringsprogramma's. Of je nu een Mac nodig hebt voor jezelf, je gezin, een school, een universiteit of je bedrijf, iCentre maakt het mogelijk. Specialismen Apple, Mac, iPod, MacBook, MacPro, Xserve, Mac OS X Server

Heeft dit bedrijf nog geen (goede) Nederlandse bedrijfsomschrijving en werk jij bij dit bedrijf? Mail dan een goede beschrijving naar info@rateyourcompany.nl.

Lees verder
Apple Premium Reseller iCentre scoort gemiddeld een
7.2 op de 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 10 werknemers beoordelingen

Beoordeel ookWat werknemers zeggen


10 Reviews gesorteerd op:LikesBeoordelingDatum
Anoniem
Review gegeven op 2 juli 2014 00 Reageer
Commercieel directeur die de sfeer en proffessionaliteit bijzonder negatief beinvloedde. Jammer!
Anoniem Hoorn
Review gegeven op 7 juni 2013 00 Reageer
Een zeer leuke werkplek met leuke collega's en afwisselend werk
Anoniem Almere
Review gegeven op 22 november 2012 00 Reageer
iCentre is een groeiend bedrijf, informele sfeer onderling, collega's kunnen goed met elkaar opschieten. Communicatie tussen afdelingen kan beter.
Mario Uitgeest
Review gegeven op 25 september 2012 00 Reageer
iCentre is een groeiend bedrijf met een informele sfeer waar het prettig werken is. Ook onderling is het er erg gezellig en is iedereen serieus met zijn werk bezig.