Op Rate Your Company kun je zien hoe (voormalig) medewerkers hun eigen bedrijf hebben gewaardeerd. Je krijgt zo inzicht in hoe werknemers hun werkplek beoordelen, de sfeer en cultuur, de groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen het bedrijf, op welke manier waardering wordt geuit, hoe het met het salaris en de extra’s staat en hoe het met de werk-privé balans is gesteld. Interessant dus als je zoek bent naar een (nieuwe) baan, maar beoordeel vooral ook je eigen (voormalige) werkgever!!

FNV

Rate Your Company is een initiatief van de FNV. We behartigen jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Wat kunnen we voor jou betekenen? We sluiten jaarlijks 750 cao’s af. En we hebben invloed op het sociaal plan bij reorganisaties en fusies. Als lid krijg je ook nog eens gratis juridisch, loopbaan- of belastingadvies én korting met je ledenpas.

Wil je meer informatie over het lidmaatschap? Vraag dan een informatiepakket aan.

Gewoon Goed Werk

De FNV streeft naar ‘gewoon goed werk’ voor iedereen. Dat is werk met voldoende respect, groei en zekerheid. Heb jij gewoon goed werk? Doe hier de uitgebreide test en ontvang na afloop per e-mail gratis tips en adviezen die zijn afgestemd op jouw werksituatie.

BANNER GGW METER WT